bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,903.32 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,372.12 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 571.20 0.90%
solana
Solana (SOL) $ 136.27 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.467652 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.378989 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.121264 3.22%

Spot ışıkları Bitcoin’e değil Ether’e çevrilecek

Ether Bitcoin ETH BTC gidisat

Kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC) ve Ether’in (ETH) gidişatını değerlendirdi. Analist, son düşüşlerin ardından yükseliş beklentisini dile getirdi.

Kripto para piyasasındaki düşüş, birçok görüşü beraberinde getirdi. Kripto analistleri, BTC’nin 58.400 dolara kadar geri çekilmesini düzeltmenin son adımı olarak tanımladı. Analistlerden gelen bir başka görüş ise düşüş trendinin bir süre daha devam edeceği yönünde.

Michaël van de Poppe, kripto para piyasasının gidişatını Bitcoin hakimiyeti üzerinden yorumladı. Analist, özellikle ETH için yükseliş sinyali verdi.

Önümüzdeki yükselişin yıldızı Ether olacak

Kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin hakimiyetinin yüzde 58 ile zirveye ulaşmaya devam ettiğini ifade etti. Ünlü analist, bu verinin önümüzdeki dönemde bir hareketliliğe yol açacağını öne sürdü.

Michaël van de Poppe, önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen spot Ethereum ETF’leri işaret etti. Analiste göre, spot ETF’lerin alım satıma başlamasıyla birlikte tüm gözler ETH’ye çevrilecek. Böylelikle Bitcoin hakimiyeti düşerken, Ether hakimiyeti güç kazanacak.

Bilindiği üzere Ether’in Bitcoin’e karşı hakimiyet kazanması altcoin’leri de etkiliyor. Ether, altcoin’lerin öncüsü olarak gösteriliyor. ETH’nin olası yükselişi, potansiyel bir altcoin boğasını beraberinde getirebilir.

BTC fiyatı önceki gün 58.400 dolara geriledi. Bu düşüş, altcoin’lerde yeni dip noktalarını oluşturdu. Gün içinde BTC’nin 60.000 doları geri kazandığı görülürken, altcoin’lerin toparlanma yükselişine imza attı. Özellikle Solana (SOL) gibi majör coin’ler, BTC’den ayrışarak yüzde 10 ila 15 arasında yükseliş gerçekleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala