bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,680.26 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,386.04 1.47%
bnb
BNB (BNB) $ 568.59 1.80%
solana
Solana (SOL) $ 140.99 4.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472243 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.387939 0.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123729 1.67%

Student Coin, STC Token Sahipleri için Adil Geri Ödeme Sürecini Duyurdu

student

Özellikle öğrencilere blokzinciri teknolojisini öğreten bir platform olan StudentCoin, dolaşımdaki tüm STC token’ları geri satın almak için bir program başlattı ve token sahiplerine nakit çıkışı için net bir yol sundu.

Student Coin geri alım sürecine ilişkin bu duyuru, ekiplerin 9 Nisan 2024‘te projenin kapanacağını duyurmasının ardından geldi.

StudentCoin STC Token Geri Alım Programını Başlattı

Önde gelen bir blokzincir eğitim platformu olan Student Coin, token sahipleri için açık ve şeffaf bir çıkış stratejisi sağlamaya kararlıdır.

Önümüzdeki beş yıl boyunca token’ları nakde çevirmek için adil geri alım fiyatları ve birden fazla seçenek sunan bir STC Token Geri Alım ve Satış süreci başlattılar.

Token başına geri alım fiyatı 0,006 dolar ile 0,0137 dolar arasında değişecek ve STC token’larını daha uzun süre elinde tutan veya Student Coin topluluğuna aktif olarak dahil olanlara daha yüksek bir fiyat sunulacak.

Geri ödeme süreci 9 Nisan 2024 tarihinde başlamıştır ve önümüzdeki beş yıl boyunca aşamalı olarak gerçekleşecektir. İşte akılda tutulması gereken önemli son tarihlerin bir dökümü:

  1. STC Cüzdan Kullanıcıları için
  • 9 Haziran 2024: Bu, token’ları doğrudan STC Cüzdanınızdan kullanmak için son tarihtir.
  • 9 Ekim 2024: Token’ları Redemption Request aracılığıyla kullanmak için son tarih.
  1. STC Cüzdanı Dışında STC Tutan Kullanıcılar için (MetaMask, Coinbase Cüzdanı veya KuCoin gibi)
  • 9 Ekim 2024: Bu, tokenlerinizi KuCoin gibi merkezi bir borsada satmak için son tarihtir.
  • 9 Nisan 2029: Uniswap V3’te token satışı için son tarih (duyurudan itibaren 5 yıl).

STC Cüzdanında tutulan ve son tarihe kadar kullanılmayan token’lar otomatik olarak yakılacaktır (dolaşımdan kaldırılacaktır).

Geri Ödeme Programı, StudentCoin Ekibinin Proje Kapanışını Açıklamasının Ardından Geliyor

Bu STC Token Redemption programı, StudentCoin ekibinin projenin kapatıldığını duyurmasının ardından geldi. StudentCoin, mevcut kaynaklarını, proje ortamını ve gelecekteki uygulanabilirliğini dikkatlice değerlendirdikten sonra kapılarını kapatıyor.

Kalan tüm kaynaklarını, token sahiplerinden STC’leri geri satın almak için kullanacaklar.

(Yayın tarihi) itibariyle, STC token sahiplerinin mutlak çoğunluğunun, dolaşımdaki tüm token’ları kullanma kararını anladıklarını ve desteklediklerini ifade ettiklerini belirtmek önemlidir. Birçok kişi, süreç boyunca gösterdikleri şeffaflık ve adalet için ekibe teşekkür etti.

Kapılarını kapatmasına rağmen Student Coin önemli bir miras bıraktı. Proje 300.000’den fazla kullanıcıyla etkileşim kurdu, token’ı büyük borsalarda listeledi, milyonlarca kampanya gösterimi oluşturdu, 20’den fazla eğitim ve yasal ortakla iş birliği yaptı, 80’den fazla kişiye doğrudan istihdam sağladı ve 210.000’den fazla kişiye ulaşan geniş bir eğitim içeriği kütüphanesi oluşturdu.

STC Cüzdan paketini geliştirdiler, token oluşturma için STC Terminalini başlattılar, aylık 60.000’den fazla kullanıcısı olan popüler Coinpaper haber portalını kurdular ve türevler için merkeziyetsiz bir borsa oluşturdular.

Ayrıca, Student Coin sorumlu bir finansal yönetim sergilemiş, maliyetleri en aza indirmiş ve piyasa düşüşleri sırasında finansmanı korumuştur.

Bununla birlikte proje, üniversitelerin resmi token’ları piyasaya sürme konusundaki tereddütleri, startup launchpad’ler için yüksek kaliteli projeler bulma konusundaki zorluklar, yasal kısıtlamalar nedeniyle borsa geliştirmedeki sınırlamalar ve temel değer oluşturmaya odaklanılması nedeniyle 2021’in token fiyatlandırma seviyelerine ulaşılamaması gibi gerçekleşmemiş hedefleri kabul etmektedir.

Student Coin faaliyetlerini sonlandırırken, ekip Coinpaper.com aracılığıyla sunulan mevcut kaynaklar ile blokzincir eğitimine kendini adamaya devam ediyor.

StudentCoin Hakkında

StudentCoin’in hikayesi 2019 yılında Polonya’daki Kozminski Üniversitesi’ndeki bazı meraklı öğrencilerle başladı.

O zamanlar buna “ALK Token” adını verdiler ve bu sadece blokzincir ile oynamanın bir yoluydu. Bu oyun token’ları göndermeyi, satın almayı ve takas etmeyi içeriyordu ve iyi gitti! Bu şekilde, bu öğrenciler için bir fikir ortaya çıktı: Ya diğer öğrencilere blokzinciri havalı ve uygulamalı bir şekilde öğretebilirsek?

Bu fikir, Kozminski ve diğer Polonya üniversitelerindeki öğrenciler için ücretsiz token dropları (airdrop) ile gerçeğe dönüştü. Öğrenciler buna bayıldı ve 2020’nin sonunda StudentCoin küresel bir hareket haline geldi. Şimdi STC olarak adlandırılan yardımcı token, kripto borsalarında listelendi ve dünya çapındaki öğrencilerin öğrenci kimlikleriyle ücretsiz STC talep etmelerine olanak tanıdı. Bu, bu yeni teknolojiyle ilgilenen öğrencilerden oluşan küresel bir topluluk yarattı.

Ancak, StudentCoin token dağıtmaktan daha fazlasını yapmak istedi. STC’yi daha da değerli hale getirmek istediler. Bu nedenle, başlangıçta öğrencileri blokzincirler, kripto para birimleri ve güvenlik uygulamaları hakkında eğitmek için ücretsiz bir çevrimiçi okul olan STC Academy’yi başlattılar. Yaklaşık 1,5 yıl sonra, ücretli kurslar sunan STC Üniversitesi’ni tanıtarak eğitim tekliflerini büyüttüler. Ancak, her iki platformun da kapatılması planlanıyor ve eğitim içeriklerini CoinPaper.com’un “öğren” bölümüne taşımayı planlıyorlar. Ayrıca StudentCoin Cüzdanı, Borsa ve Terminal gibi araçlar üzerinde çalışmaya başladılar.

Elbette işler her zaman kolay değildi. 2022’de StudentCoin, planlarını biraz değiştirmeye zorlayan bazı zorluklarla karşılaştı. Üniversiteler için token oluşturmak ve girişimlerin para toplamasına yardımcı olmak gibi orijinal fikirlerinden bazıları beklendiği gibi işe yaramadı.

Bu aksiliklere rağmen, StudentCoin eğitime odaklanmayı asla unutmadı. 2023 yılında, blokzincir hakkında daha gelişmiş kurslar içeren STC Academy’nin daha da iyi bir versiyonu olan STC University’yi başlattılar. Ayrıca Coinpaper.com’u kullanan kişi sayısında her ay yaklaşık yüzde 20 daha fazla aktif kullanıcı ile büyük bir sıçrama gördüler!

Ancak, bugün, Nisan 2024’te, StudentCoin başardıklarıyla gurur duyuyor, ancak yapamadıkları şeyler konusunda da dürüst ve şeffaflar.

Daha fazla bilgi edinin

Student Coin’in kapanmasının ardındaki nedenler ve geri ödeme programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala