Sui yetkilileri içeriden satış iddialarını yalanladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Sui Foundation geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada token fiyatı yükselirken 400 milyon dolarlık içeriden satış yapıldığına dair iddialara yanıt verdi. Sui blokzincirini destekleyen kuruluş, kendileri veya ana yatırımcı Mysten Labs bünyesindeki kimsenin böyle bir satış yapmadığını belirtti. 

Söz konusu iddia anonim kripto para analisti Lightcrypto’nun X hesabında yaptığı paylaşımla kuvvet kazanmıştı. Lightcrypto, piyasa verilerini derleyerek SUI’nin son yükselişi esnasında erken yatırımcıların satış yaptığını iddia ettti. 

Lightcrypto, iddialarına dair şu açıklamayı yapmıştı:

“Bu ekosistemi inşa eden insanların, bu tokenin değerini tartışmasız en iyi bilen insanların, yüz milyonlarca dolarlık kripto parayı kâr peşinde koşan daha az bilgili alıcılara satması rahatlık getirmiyor.”

Vakıf, satılan 400 milyon dolar değerinde tokenin kilitleme programı kapsamında tokenları satın alan bir altyapı ortağına ait olduğunu iddia etti. 

“Tüm token kilitlemeleri nitelikli saklama görevlileri tarafından uygulanmakta ve Sui Foundation tarafından sürekli olarak izlenmektedir.” 

sui grafik

Blokzincir ağının ana tokeni son aylarda yatırımcısını memnun etti. SUI son 2 ayda yüzde 157 değer kazandı, an itibarıyla 2,17 dolardan el değiştiriyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Cardano kurucusu Hoskinson’dan Ethereum’a sert eleştiri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Singapur’da düzenlenen Token 2049 etkinliğinde Ethereum’un yönetim modeline sert eleştirilerde bulundu. Hoskinson, eski çalışma arkadaşı Vitalik Buterin’in geliştirdiği blokzinciri Ethereum’u “diktatörlük” olarak nitelendirirken, Bitcoin’in anarşik bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Diyarbakır’da kripto para dolandırıcılığı Diyarbakır’da meydana gelen ilginç bir dolandırıcılık olayı gündeme damga vurdu. Bir kripto para yatırımcısı, kız arkadaşı ve ...

Bağlantıyı kopyala