Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

TBF Token (TBF) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

TBF token (TBF) bir kripto para platformu olan Bitci.com tarafından çıkarılmış bir tür taraftar token’idir. Taraftar token’leri deyince genelde aklımıza Chiliz (CHZ) coin’in kendi platformu Socios.com geliyor. Ancak görünüşe bakılırsa Bitci.com da teşebbüslerde bulunarak TBF token’i kullanıcıların beğenisine sunmaya karar verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu yani TBF token, basketbol severleri hedef alan çeşitli tekliflerle gündeme geliyor. Bir kulüp taraftarı olmak ile bir kripto para tutkunu olmak fikrini bir araya getiren fan token’ler kullanıcıların büyük ilgisine maruz kaldı. TBF’ye bağlı kulüplere gönül veren taraftarlar Bitci.com’un bu yeni girişimiyle takımlarını desteklerken aynı zamanda gelir elde edebilecek. Bitci.com ile ilgili yayımladığımız detaylı yazıya sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu sayede konu hakkında ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgiye kolaylıkla erişebilmeniz mümkün.

Bu içerik boyunca Bitci.com platformu tarafından kullanıma sokulan TBF token’lerden ve bu girişimin kripto para topluluğuna kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca TBF token’lerin fiyatları ya da nereden satın alınabileceği gibi çeşitli verilere yine bu yazıda yer vereceğiz.

TBF

Bitcichain altyapısını kullanan Bitci.com platformu yepyeni bir projeyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) taraftar token’i geliştiren Bitci, basketbol severleri ve kripto para tutkunlarını hedefine alıyor. Taraftar token’leri diyince akla ilk gelen platformun Socios.com olduğunu söyleyebiliriz. CHZ coin’ler ile tanıdığımız bu platform şimdiye dek çok sayıda taraftar token’ini piyasaya sürdü. Bu token’ler arasında Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili projeler de yer alıyor. Sırasıyla GAL ve TRA olarak bildiğimiz bu token’ler dünya genelinde faaliyet veren borsalarda listelendi. GAL ve TRA hakkında hazırladığımız detaylı incelemelere web sayfamız üzerinden erişebilirsiniz. Bu sayede konu hakkında ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere ulaşmanız mümkün. Bitci.com platformu da taraftar token’lerinin elde ettiği başarıyı göz önünde bulundurarak yepyeni bir projeyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. TBF token de tıpkı diğer fan token’ler gibi kullanıcılarına birtakım avantajlar sağlayacak. Hem piyasaya hem de spor dünyasına renk katan bu tür projeler genellikle kullanıcıların yoğun ilgisine maruz kalıyor. Konunun detaylarını yazının devamında bulabilirsiniz.

TBF Token (TBF) Ne Zaman Çıktı?

TBF token (TBF) Bitci.com platformu tarafından 29 Mart 2021 tarihinde kullanıcılara sunuldu. İki gün süren token satışının ardından TBF token’ler ilk kullanıcılarına ulaştı ve işlemlerine başladı. Bitcichain adlı blockchain ağında yer alan bu kripto para 17 Nisan 2021 tarihinde listelendi. Bitcichain ağının kripto parası BITCI coin ile işlem gören TBF token, Bitci.com borsa platformunda alınıp satılıyor. Kullanıcılar TBF token sahibi olarak bir kripto paraya sahip olmanın tüm imkanlarından faydalanabiliyor. Bunun yanı sıra basketbola gönül vermiş spor severler TBF token deneyimlerinden gelir elde edebiliyor.

TBF Token (TBF) Fiyatı Nedir?

Bitci.com platformunda yer alan TBF token’lerin fiyatı ile ilgili aşağıda yer alan başlıkları inceleyebilirsiniz. TBF token’in en güncel fiyatlarını bu başlıklardan bulabilmek mümkün. TBF token’ler ile ilgili Bitci.com platformunun web sayfasında tanıtıcı veriler yer alıyor. Bu verilere göre piyasaya toplamda arz edilecek TBF token miktarının 10 milyon olduğu belirtiliyor. Bu miktarın tamamı token satışı esnasında dolaşıma dahil edilmiş.

TBF Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TBF token [mcryptocoin=”TBF” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. TBF token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”TBF” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. TBF token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”TBF” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”TBF” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

TBF Token Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TBF token [mcryptocoin=”TBF” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle TBF token tüm zamanların en yüksek seviyesi kaç dolarla kaydettiğini tespit etmek zor. Bununla birlikte TBF token yılın en düşük seviyesini kaç dolarla kapattığını da öğrenemiyoruz çünkü bu verileri net olarak web ortamında bulmak kolayca gerçekleşmiyor. Yalnızca BITCI coin’ler ile işlem gören TBF token’lerin fiyatını da yalnızca Bitci borsasından öğrenebiliyoruz.

TBF Token (TBF) Nasıl Çalışmaktadır?

TBF token (TBF) Bitcichain adlı blockchain altyapısını kullanıyor. Bitci.com platformunun parası BITCI hakkında detaylı bilgi edinmek için sitemizde yer alan ilgili yazıyı ziyaret edebilirsiniz. Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde geliştirilen bu kripto paranın basketbol severleri hedefine aldığını görüyoruz. Basketbola gönül veren taraftarlar bu kripto parayla blockchain dünyasını da keşfedebilecek. Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı, ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu da bu kripto parayla ilgili açıklamalarda bulunmuş. Bitci.com platformunun kendi web sayfası üzerinde bu açıklamaları bulabilmek mümkün. Federasyon başkanı Türkoğlu ilgili açıklamalarında TBF token’lerden ve vadettiklerinden bahsediyor. Bu girişim Türkoğlu’na göre Türk basketboluna da katkı sağlayacak bir potansiyeli elinde bulunduruyor.

TBFtoken

Bir kripto para yatırımı yapmak belirli riskleri beraberinde getiriyor. Gerekli araştırmaları gerçekleştirmeden ve yalnızca etraftan alınan tavsiyelerle yapılan yatırımların sonu genellikle hüsranla sonuçlanıyor. Yatırım yapmak ciddi ve uzmanlık gerektiren bir eylem olarak görülebilir. Şans oyunlarına benzer şekilde kripto para alım satımı yapmak herkese zarar verebilecek neticeler doğurabilir. Bu yüzden kullanıcıların bu konuda hassas olmaları gerekiyor.

TBF Token (TBF) Nasıl Satın Alınır?

TBF token’leri satın almak için Bitci.com kripto para borsası kullanılıyor. Bu platform üzerinden BITCI coin’ler aracılığıyla TBF token satın almak mümkün. TBF token’lerin henüz Coinmarketcap gibi büyük piyasa izleme platformlarının listesine girmediğini görüyoruz.

Yazar: Ömer Uçar

Bilanço ve Gelir Tablosu Ne Demektir?

İşletmenin finansal tablolarının en önemlileri olarak kabul gören bilanço ve gelir tablosunun yapısını bilmeden finansal yönetim mümkün değildir. Bu iki temel tablo da işletmenin bir tür röntgenidir.  Bilanço Bilanço, işletmenin kaynaklarının ve varlıklarının neler olduğunu içeren; borçluluk, likidite oranlarının hesaplanabildiği temel bir finansal tablodur. Aşağıdaki tabloda bilançonun en çok kullanılan kalemlerinin bulunduğu sadeleştirilmiş bir yapıya ...

Bağlantıyı kopyala