bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,108.50 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,270.01 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 492.52 0.91%
solana
Solana (SOL) $ 127.53 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524292 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.324932 2.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095221 2.67%

Teknoloji devi Dell, her an Bitcoin satın alabilir!

Dell bitcoin

Yaklaşık 100 milyar dolar değere sahip teknoloji şirketi Dell, yakın zamanda portföyüne Bitcoin ekleyebilir. Dell’in milyarder CEO’su Michael Dell, sık sık Bitcoin paylaşımları yapıyor.

Bilgisayar üreticisi Dell’in milyarder kurucusu Michael Dell, gözünü Bitcoin’e dikti. Dell, MicroStrategy’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor’un Bitcoin’e yönelik bir X paylaşımını RT’lemişti (yeniden paylaşmak). Bilgisayar devinin milyarder ismi, geçtiğimiz gün de BlackRock CEO’su Larry Fink’in Bitcoin hakkındaki konuşmasına yorum yaptı.

Dell’in BTC’ye karşı ilgisi günden güne artarken, akıllara yeni bir soru geldi: “Sıradaki MicroStrategy Dell mi olacak?”

Dell, Bitcoin yatırımcısı mı olacak?

Kurumsalların Bitcoin’e (BTC) günden güne daha fazla yaklaşması, şirketlerin de iştahını kabartıyor. Özellikle MicroStrategy, düzenli aralıklar ile BTC biriktirmeye devam ediyor. Michael Saylor’un teknoloji şirketi, 226.331 BTC tutuyor.

MicroStrategy’nin milyar dolarlık kârından sonra Dell de sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Net değeri 100 milyar dolara yaklaşan Dell, 2014 yılında BTC ödemelerini destekleyen ilk büyük şirket olmuştu. Dell’in kurucusu Michael Dell, uzun bir sürenin ardından BTC hakkında paylaşımlar yapmaya başladı.

Dell, BlackRock CEO’su Larry Fink’in CNBC’ye verdiği röportaja yorum yaptı. Milyarder isim, “Bitcoin büyüleyici” dedi.

Dell’in bu paylaşımına ilgi yağdı. Kripto yatırımcıları, Dell’i BTC satın almaya davet etti. Birçok kişi, yakın zamanda bilgisayar devinin BTC satın aldığına dair duyuru yapacağına inanıyor.

Dell, bilgisayar üreticisi Dell’i 40 yıl önce 1.000 dolar bütçeyle kurdu. Dell, 2024 yılında 88,4 milyar dolar gelir elde etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala