Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Theta Labs ve Sony 3D NFT Koleksiyonu için Birlikte Çalışıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain tabanlı video akış platformu Theta’nın operatörü Theta Labs, Sony Uzamsal Gerçeklik Ekranı (SRD) ile kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış iki tür 3D NFT başlatmak için Sony ile birlikte çalışıyor. 

Sony ile Theta Labs NFT için İşbirliği Yapıyor

Daha önce video ve eğlence blok zinciri Theta Network, hatıra amaçlı NFT‘leri yayınlamak için küresel elektronik devi Samsung ile işbirliği yaptığını duyurmuştuk.

theta labs ve sony 3d nft koleksiyonu icin birlikte calisiyor

Detaylandırmak gerekirse üç boyutlu görselleri yarı fiziksel artırılmış gerçeklikte görüntüleyen tablet benzeri bir cihaz olan Sony’nin SRD’si, kullanıcıların gözlük veya başka aksesuarlar kullanmadan 3B nesneleri görüntülemesine ve değiştirmesine olanak tanıyor.

Theta ve Sony tarafından başlatılan NFT‘ler böylece göz aksesuarlarının yardımı olmadan SRD’de karma gerçeklik 3D’de görüntülenebilir ve manipüle edilebilir olacak.

Sony’nin iş geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Nick Colsey konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sürükleyici, üç boyutlu NFT’ler, metaverse meraklıları ve koleksiyoncular için Sony’nin Uzamsal Gerçeklik Ekranının potansiyelini sergilemenin harika bir yolu. Ayrıca Theta’nın NFT’leri, metaverse dostu teknolojiyi hızla benimsememizi göstermenin en son yoludur”

Yazar: Sena Karakılıç

Telekom Şirketleri Bu Sınavı Neden Geçemedi?

10 ili derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 3 ay süreli OHAL ilan edildi. Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, teknoloji de bu süreçte önemli bir lokomotif konumda. Dolayısıyla, yaşanan tüm aksaklıklar, büyük tepkiler alıyor. Birçok kişiye ulaşılmasında Twitter, önemli bir platform olarak öne çıktı. Twitter’da yaşanan erişim sorunu da tepkiyle karşılandı. Sonrasında Twitter ...

Bağlantıyı kopyala