bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,602.70 2.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,303.88 4.60%
bnb
BNB (BNB) $ 547.26 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 131.87 3.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.573551 2.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.33218 5.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.10118 4.02%

TOKEN2049 Singapur için fırsatlar tükeniyor

TOKEN2049 Singapur btchaber

TOKEN2049 Singapur fuar fırsatları tükendi. Dünyanın en büyük Web3 etkinliğinde 20 bin katılımcı ve 500’den fazla yan etkinlik için sınırlı bilet kaldı

  • Dünyanın en büyük kripto etkinliği öncesinde sergi alanı bir ayda tükendi
  • Konuşmacılar arasında Binance CEO’su Richard Teng; Solana Kurucusu Anatoly Yakovenko; Oracle Red Bull Racing Formula 1 pilotu Max Verstappen; Grammy adayı Iggy Azalea; Blueprint Kurucusu Bryan Johnson; üretken girişimci Balaji Srinivasan; ihbarcı Edward Snowden ve çok daha fazlası yer alıyor
  • TOKEN2049’un ilk startup yarışması NEXUS, yüzlerce başvurunun ardından dünya sahnesinde yarışacak yenilikçi erken aşama Web3 projeleri için son çağrısını yaptı

Dünyanın en büyük kripto etkinliği TOKEN2049, 2024 etkinliğinde tüm rekorları kırarak yeniden tarih yazmaya hazırlanıyor. Formula 1 Singapur Grand Prix 2024 yarış hafta sonu öncesinde 18-19 Eylül tarihlerinde Marina Bay Sands’de gerçekleştirilecek TOKEN2049 Singapur, 150’den fazla ülkeden 20 bin katılımcıya ev sahipliği yaparak Web3 ekosisteminin önde gelen küresel buluşması olma özelliğini pekiştirecek.

Tüm sergi fırsatlarının rekor bir sürede tükendiği fuarda, katılımcıların biletleri tükenmeden bir an önce yerlerini ayırtmaları önemle tavsiye edilir. Biletlerin haftalar öncesinden tükendiği Nisan ayındaki TOKEN2049 Dubai’de görülen yoğun talebin ardından, TOKEN2049 Singapur bir başka tam kapasite konferansa doğru ilerliyor.

Formula 1 Dünya Şampiyonları, popüler kültür ikonları, Web3, yapay zeka, finans ve teknoloji alanlarındaki kurucular ve CEO’lar TOKEN2049 Singapur’da olağanüstü, genişletilmiş bir konuşmacı kadrosuna hakim. Yeni eklenenler arasında Oracle Red Bull Racing Formula 1 pilotu Max Verstappen, Grammy adayı sanatçı Iggy Azalea ve Blueprint Kurucusu Bryan Johnson yer alıyor. Binance CEO’su Richard Teng, Solana Kurucusu Anatoly Yakovenko, ihbarcı Edward Snowden, üretken girişimci Balaji Srinivasan ve çok daha fazlası gibi daha önce duyurulan konuşmacılara katılıyorlar.

TOKEN2049’un Kurucu Ortağı Alex Fiskum şunları söyledi: “Yılın en büyük kripto etkinliğine ev sahipliği yapacağımız için heyecanlıyız. Geçen yılın iki katından fazla katılımcıyla ve ikonik Marina Bay Sands’de önemli ölçüde genişletilmiş etkinlik alanıyla, tüm sergi fırsatları rekor bir ay önceden satıldı. Katılımcı sayısının 20.000’e ulaşmasını bekliyoruz ve biletler hızla tükenirken, etkinlik öncesinde tüm biletler tükenme yolunda ilerliyor. Şimdiye kadarki en dinamik ve sürükleyici TOKEN2049 deneyimimiz için küresel kripto topluluğunu önümüzdeki ay Singapur’da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.”

Ünlü melek yatırımcı ve girişimci Balaji Srinivasan ise şunları ekledi: “TOKEN2049 dünyanın en büyük kripto konferansı ve Singapur’da düzenleniyor. Etkinlikteki herkesi ns.com adresindeki yeni Network School hakkında bilgilendireceğim.”

Bu yılki etkinliğin yeni bir özelliği de TOKEN2049’un ilk startup yarışması olan NEXUS. Önde gelen platform, iddialı erken aşama kripto projelerinin küresel bir sahnede rekabet etmesi için son bir çağrıda bulunuyor. Seçilen katılımcılar, bir sonraki kripto unicorn’u olma yolunda ilerlerken binlerce katılımcıyı ve önde gelen risk sermayedarlarından oluşan jüri panelini etkilemek için yarışacak.

TOKEN2049 Singapur’un başlık sponsorları arasında lider bir kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi olan OKX; lider bir kripto borsası ve Chelsea FC’nin resmi ortağı BingX; gezegendeki her insan için merkezi olmayan ticareti ve topluluğu güçlendiren TRON DAO yer alıyor; DWF Labs, yeni nesil Web3 yatırımcısı ve piyasa yapıcısı; Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsası ve Web3 şirketi; Bullish, en hızlı büyüyen, düzenlenmiş dijital varlık borsalarından biri ve Zeebu, telekom yerleşimleri için özel olarak tasarlanmış Web3 neobank.

TOKEN2049 Singapur, tüm şehir devletini bir inovasyon ve ağ oluşturma merkezine dönüştüren benzersiz bir deneyim vadediyor. TOKEN2049 Haftası, 16-22 Eylül tarihleri arasında 500’den fazla yan etkinliğe ev sahipliği yaparak bağlantı ve iş birliği fırsatlarıyla dolu bir hafta geçirilmesini sağlayacak.

Daha fazla bilgi almak ve biletler tükenmeden satın almak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.asia.token2049.com/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala