Trump’ın desteklediği kripto projesinden hamle

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ABD başkan adayı Donald Trump’ın açık bir şekilde desteklediği kripto projesi World Liberty Financial, DeFi protokolü Aave’yi tercih etti. Siyasi uzantılı proje, söz konusu gelişme için yönetişim teklifi sundu.

World Liberty Financial, 9 Ekim tarihinde yayınladığı teklifte, hizmetlerini Ethereum blokzincirine bağlı olan Aave v3 örneği olarak başlatmak istediğini belirtti. WLFI token’a sahip olan yatırımcıların karar vereceği teklif, protokolün Aave’nin çatısı altında çalışmasını kapsıyor.

Proje ekibinden yapılan açıklamada, teklifin erişilebilir bir DeFi modeli oluşturmak için yapıldığı belirtildi.

trump kripto defi

Donald Trump’ın arkasında durduğu kripto projesi Aave’yi seçti

World Liberty Financial, topluluğun teklifi onaylaması halinde Aave’nin arkasındaki ekip olan AaveDAO’ya ücret ödeyecek. Yapılan açıklamalara göre, işlem ücretlerinin yüzde 20’si ve platformun yönetim token’ı olan WLFI’nin arzının yüzde 7’si Aave’ye verilecek. Topluluk, söz konusu anlaşmada yer alan şartları tartışıyor.

Ekipten yapılacak açıklamaya göre, platform bir Aave örneği olarak çalışırsa kullanıcı tabanını büyütecek ve varlık likiditesini artıracak.

Yönetişim teklifi, başlangıçta USD Coin (USDC), Tether (USDT), Ether (ETH) ve WBTC’de işlem yapılmasının önünü açacak.

Teklif, AaveDAO üyeleri ve World Liberty Financial yatırımcıları tarafından değerlendiriliyor. Ekip, Aave entegrasyonunun başarılı olması halinde sıradaki aşamanın Scroll’a genişlemek olduğunu belirtti.

ABD başkan adayı Donald Trump, World Liberty Financial projesini desteklediğinin mesajını vermişti. Trump, seçilmesi halinde Bitcoin’in ABD’de daha fazla yer edineceğini belirtmiş ve kripto topluluğunun desteğini kazanmıştı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Kripto paralarda vergi gündemde değil

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, aylardır tartışılan kripto para vergisi konusuna açıklık getirdi. Bloomberg’e yaptığı açıklamada, Yılmaz, şu an için kripto paralara ve Borsa İstanbul’a yönelik bir vergi düzenlemesinin gündemde olmadığını belirtti. Bu açıklama, kripto para yatırımcıları arasında endişeleri bir nebze olsun dindirdi. Çin Merkez Bankası’ndan 140 milyar dolarlık likidite enjeksiyonu Çin Merkez Bankası, 14 günlük ...

Bağlantıyı kopyala