bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,035.48 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,268.21 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 492.14 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 127.24 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52426 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.323905 3.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095029 2.81%

Ünlü trader Peter Brandt, Bitcoin konusunda uyardı!

BTC bitcoin

Peter Brandt, X üzerinden yayımladığı bir gönderide Bitcoin hakkında düşüş uyarısında bulundu. Ünlü trader, kripto para piyasasının toparlanmış olmasına rağmen tehlikeli göründüğünü ifade etti.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), ABD’den gelen makroekonomik veriler ve spot Ethereum ETF gündemiyle yükseliş yaşadı. Önceki düşüşlerin etkisini silen BTC, kripto yatırımcılarında heyecan yarattı.

Pozitif görünüm Brandt’ı ikna etmeye yetmedi. Trader, halen daha düşüş yaşanabileceğini öne sürüyor.

Bitcoin yükselişine ikna olmadı

Verilere göre, piyasa duyarlılığı birkaç gün içinde “Aşırı Korku” seviyesinden “Açgözlülük” seviyesine döndü. Kripto yatırımcıları yeniden iştahlandı.

Lider kripto para Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün 20 Haziran’dan bu yana en yüksek seviye olan 66.129 dolara ulaştı. BTC’deki yükseliş, kripto uzmanlarının dikkatini çekti.

Birçok analist yükselişin yeni başladığını ve BTC’nin 70.000 dolara yükseleceğini öne sürdü. Trader Rekt, önceki günlerde yayımladığı bir analizde BTC’nin 71.500 dolara temas edebileceğini belirtti.

Büyük bir kitleye erişen trader Peter Brandt ise farklı bir düşünceye sahip. Brandt, ETF’lere ve yatırımcılardaki heyecana rağmen daha yüksekler ve daha düşükler dizisinin devam ettiğini aktardı. Brandt, bu senaryoda BTC’nin düşüş yaşayabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Kripto yatırımcıları Brandt’ın paylaşımına yoğun ilgi gösterdi. Bir yatırımcı, grafikte oluşan senaryonun tipik bir boğa bayrağı olduğunu belirtti.

Trader’ın senaryosuna göre BTC’nin 71.000 dolara yükselme ihtimali bulunuyor, ancak düşüşün derinleşmesi halinde fiyat 54.000 dolara gerileyebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala