bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,870.84 1.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,463.15 3.32%
bnb
BNB (BNB) $ 566.41 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 142.94 6.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.586831 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.35096 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.105133 0.52%

Warner Bros Looney Tunes NFT’leri İçin Ortaklık Kurdu

warner bros looney tunes nftleri icin ortaklik kurdu

Dünyanın en büyük medya şirketlerinden birisi Warner Bros. NFT sektörü için yeni içerikler üretmeye devam ediyor. Warner Bros. Looney Tunes NFT’leri için Nifty ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Sevilen Çizgi Film Karakterlerinin NFT’leri Geliyor

Warner Bros. New York merkezli Nifty ortaklığında “Looney Tunes: What’s Up Block?” adında hikâye tabanlı bir NFT koleksiyonu üzerinde çalışıyor. Warner Bros.’un NFT koleksiyonunun, Looney Tunes serisinin 80. Yıl dönümünü kutlamak için yaz aylarında yayımlanması bekleniyor. Looney Tunes temalı NFT’leri, Nifty Gateway üzerinden satışa sunulacak.

warner bros looney tunes nftleri icin ortaklik kurdu 2

Looney Tunes NFT’lerini satın alan kullanıcılar, özel içerik, oyunlar ve sanal buluşmalar gibi çeşitli ayrıcalıklar sunacak ve gelecekteki NFT’leri indirimli satın alma fırsatı sunacak. Warner Bros. Tarafından yapılan açıklamada, Nifty ile ortaklığın bu ayın sonunda resmen başlayacağı belirtildi. Markanın büyük hayran kitlesine bakacak olursak Looney Tunes NFT’lerinin yoğun ilgi görebileceğini söyleyebiliriz. Koleksiyonun içinde yer alacak bazı animasyonlar arasında Looney Tunes’un sevilen karakterleri olan Bugs Bunny, Porky Pig, Daffy Duck, Tazmanya canavarı, Marvin de Martian, Sylvester ve Road Runner karakterleri yer alıyor. Nifty daha önce Matrix temalı NFT’ler ve Space Jam: A New Legacy NFT koleksiyonlarını çıkartmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala