bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,777.48 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,287.90 4.05%
bnb
BNB (BNB) $ 532.97 4.52%
solana
Solana (SOL) $ 130.28 2.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.57807 1.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.329042 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.099232 6.19%

WhoMadeWho ve Da Capo Singapur’un En Büyük Formula 1 Öncesi Partisi AFTER 2049’un Başını Çekecek

TOKEN2049 Singapur btchaber

Dünyanın en büyük Web3 konferansı olan TOKEN2049’un kapanış partisi, Singapur’un ikonik Marina Bay Sands’in SkyPark Gözlem Güvertesinde düzenlenecek ve duyusal haz ve yüksek kalibreli eğlence dolu bir gece sunacak

Dünyanın en büyük Web3 ve kripto konferansıTOKEN2049, bu yıl merakla beklenen Singapur edisyonunun resmi kapanış etkinliği olan AFTER 2049 için yıldızlarla dolu bir DJ kadrosu açıkladı. Singapur’da merakla beklenen ilk çıkışlarını yapan ödüllü üçlü WhoMadeWho, Güney Afrikalı DJ ve yapımcı Da Capo ve geri dönen Hong Kong’lu Leon, Milam ve Mo-Shi ile birlikte etkinliğin başını çekecek. AFTER 2049, 20 Eylül Cuma günü Marina Bay Sands’in her yıl sadece AFTER 2049 için açılan ve 57. kattan Formula 1 akşam seansının heyecan verici manzarasını sunan SkyPark Gözlem Güvertesinde gerçekleştirilecek.

Bu yılki AFTER 2049, premium açık barı ile 2.000 konuğu ağırlayacak ve sektörün en iyileriyle çalışarak son teknoloji prodüksiyonlarla çok duyulu bir müzik deneyimi sunacak – detayları etkinlik yaklaştıkça açıklanacak. Biletler 2023’te dakikalar içinde tükenirken, 2024 edisyonu için talebin önceki tüm rekorları aşması bekleniyor.

Burning Man, Sonar ve Roskilde gibi küresel müzik festivallerinde sergiledikleri performanslarla kendi nesillerinin en önemli elektronik müzik gruplarından biri haline gelen WhoMadeWho, AFTER 2049’a benzersiz müzik kimliklerini taşıyacak ve katılımcıları heyecan verici bir hibrit DJ seti bekliyor.

TOKEN2049’un Kurucusu Raphael Strauch şunları söyledi: “AFTER 2049’u ikonik Marina Bay Sands çatısına geri getirmekten heyecan duyuyoruz. Bu yıl, elektronik müziğin en büyük isimlerinden bazılarını içeren inanılmaz bir kadro oluşturduk. Sürükleyici kurulumumuz, mekanı bir ses ve ışık portalına dönüştürecek. Singapur’un büyüleyici silüetine karşı yer alan AFTER 2049, müzikten daha fazlasını vaat ediyor – unutulmaz bir gece için her unsurun hazırlandığı bir deneyimler senfonisi. Singapur’daki elektronik parti sahnesini yeniden tanımlayacak dönüm noktası niteliğinde bir etkinliğe hazır olun.”

AFTER 2049’un sponsorları arasında çok zincirli gerçek dünya varlık protokolü Creditcoin, Incentive, merkezi olmayan yetenek kuluçka platformu MEET48, zincir soyutlama yığını NEAR, merkezi olmayan protokoller için dağıtık ağ 1inch, Axlflops, blok zincirini ilişkisel veritabanlarıyla birleştiren platform Chromia, Bitcoin destekli, EVM uyumlu blok zinciri Coredao, lider likidite sağlayıcısı ve dijital varlık borsası Darkex, dünyanın ilk merkezi olmayan ödeme ağı Gnosis Pay yer alıyor, uygulama mutlak likidite ağı Haust, Hibachi, güvenlikte ilk gerçek dünya varlık katmanı-1 blok zinciri MANTRA, lider dijital ödeme token hizmet sağlayıcısı MetaComp, izinsiz Ethereum Katman 2 ağı Metis, Web3 ticareti için izinsiz likidite katmanı Orderly Network, birbirine bağlı merkezi olmayan enerji varlıklarının en büyük ağı Rowan Energy ve Starknet’in izinsiz merkezi olmayan Validity-Rollup Starknet Foundation için topluluk vakfı.

AFTER 2049 için sınırlı sayıda bilet 13 Ağustos’tan itibaren Resident Advisor üzerinden satılacak ve 26 Ağustos ve 12 Eylül’de ek biletler satışa sunulacak.

AFTER 2049’un biletlerini satın almak için lütfen https://ra.co/events/1973782 adresini ziyaret edin .

TOKEN2049 Singapur hakkında daha fazla bilgi ve sürekli güncellemeler için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.asia.token2049.com/. AFTER 2049 ile ilgili sorularınız için lütfen [email protected] ile iletişime geçin .

TOKEN2049 hakkında

TOKEN2049, küresel kripto ekosistemindeki karar vericilerin fikir alışverişinde bulunmak, ağ kurmak ve sektörü şekillendirmek için bir araya geldiği, Singapur ve Dubai’de altı ayda bir düzenlenen küresel bir Web3 etkinlik serisidir. TOKEN2049, girişimciler, kurumlar, sektörün içindekiler, yatırımcılar, inşaatçılar ve kripto ve blok zinciri sektörüne güçlü ilgi duyanlar için önde gelen buluşma yeridir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala