bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,035.48 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,268.21 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 492.14 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 127.24 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52426 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.323905 3.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095029 2.81%

zkPass, gizlilik odaklı teknolojisi için yatırım topladı

hindistan g20 baskanligini kullanarak kripto duzenlemelerini guclendiriyor

Yenilikçi gizlilik koruma protokolü zkPass, toplamda 2,5 milyon dolarlık bir tohum yatırımı topladı. Bu finansman turunda, yatırımcılar arasında Binance Labs, Sequoia China ve diğer önemli isimler yer aldı.

Kullanıcılarına Benzersiz Gizlilik Olanakları Sunan zkPass, Yatırımcıların İlgisini Çekiyor

Yenilikçi gizlilik koruma platformu zkPass, son finansman turunda 2,5 milyon dolarlık bir yatırım elde etti. Bu finansman turuna, Binance Labs ve Sequoia China’nın önderliğinde, OKX Ventures, dao5, Susquehanna International Group, Cypher Capital, Leland Ventures ve Blockchain Founders Fund gibi önde gelen yatırımcılar katıldı.

zkPass, benzersiz bir yaklaşımla gizliliği koruyan bir teknoloji sunuyor. Bu teknoloji, sıfır bilgi kanıtları, çok partili hesaplama ve üç partili taşıma katmanı güvenliği olmak üzere üç farklı teknolojinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur. Bu yenilikçi yaklaşım, kullanıcıların herhangi bir web sitesindeki kişisel verilerini, belgelerini yayımlamadan veya yüklemeden paylaşabilmesine olanak sağlar.

Son olarak bu teknoloji, merkezi olmayan kimlik doğrulama sistemleri, gizlilik odaklı sağlık veri pazarları ve kredi başvurularında kullanılan zincir dışı veri tabanlı DeFi protokollerinde kullanılabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala