bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,195.13 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,322.87 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 544.56 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 131.03 1.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.577474 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.332867 0.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.101295 0.34%

Zodia Markets, İngiltere Finansal Davranış Otoritesi’nden Onay Aldı

zodia markets ingiltere finansal davranis otoritesinden onay aldiSD

Standard Chartered tarafından desteklenen kurumsal müşteriler için İngiltere merkezli bir kripto varlık borsası ve aracılık kuruluşu olan Zodia Markets, bugün İngiltere Finansal Davranış Otoritesinden (FCA) kripto varlık kaydı aldığını ve resmi olarak başlatıldığını duyurdu. 

Zodia Markets, FCA Kripto Kaydı Onayı Aldı

Daha önce kurumsal yatırımcılar için getiri sağlamayı amaçlayan yeni ürünler planlayan Standard Chartered tarafından desteklenen kripto saklama şirketi bu kez  İngiltere Finansal Davranış Otoritesinden (FCA) kripto varlık kaydı alması ile gündemde.

zodia markets ingiltere finansal davranis otoritesinden onay aldiad

Zodia Markets CEO’su Usman Ahmad şunları söyledi: 

Dijital varlık piyasaları son zamanlarda oynaklık ve aşağı yönlü baskı görürken, kurumların piyasaya hızlı bir şekilde girmesiyle benimseme hız kesmeden devam ediyor. Bu hızla gelişen varlık sınıfında gezinirken kurumsal katılımcılar.

SC Ventures Başkanı Alex Manson ise konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

OSL’nin mevzuata uygun dijital varlık işletmeleri ve en son teknolojiyi işletme konusundaki derin uzmanlığını bankanın yönetişim, düzenleyici gözetim ve sınır pazarları deneyimiyle birleştiren Zodia Markets, güvenli, kurumsal müşteri tabanı için dijital varlıklara güvenilir ve uyumlu erişim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala