Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

KTON Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

KTON coin, Darwinia Network adı verilen ve blockchain ağları arasında köprü olma işlevi gören yenilikçi bir platformun kripto parasıdır. Darwinia Network platformu kendisini bir tür web 3.0 aracı olarak tanımlıyor. Çağımızın blockchain teknolojisinden güç alan ve en yenilikçi hizmetler sunan web araçları için kullanılan bu ifade Darwinia Network için bir hayli iddialı. KTON coin’lerin kullanıldığı bu platform blockchain ağları arasında gerçekleşecek işlemlere olanak sunuyor. Kripto para piyasasında çok sayıda proje yer alıyor. Bu projelerden bazıları kendi blockchain ağlarından faydalanıyor. Kimi projeler Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX) ya da Tron (TRX) gibi elverişli ağları kullanarak yalnızca token üretse de kimi geliştiriciler kendi blockchain ağlarını yaratmayı tercih ediyor. Coin ile token arasındaki farkın ne olduğunu iyice anlayarak son cümlede ne denilmek istendiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Bunun için web sayfamızda yer alan ilgili içeriği detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Piyasada çok sayıda farklı blockchain ağı bulununca merkezsiz uygulamaların da farklı ağları kullanma durumları meydana gelebiliyor. Kripto para severler farklı blockchain ağları arasında işlem yapma ihtiyacına sahip olabiliyor. Bunun gibi durumlarda kullanılmak üzere Darwinia Network gibi köprü işlevi gören uygulamalar geliştirildi. Böylesi ekosistemler sayesinde kullanıcılar farklı ağlardaki işlemlerini kolaylıkla yerine getirebilecekler.

Okumakta olduğunuz bu içerik boyunca KTON coin ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para KTON coin hakkında da birtakım ilgi çekici verilere bu yazıda yer vereceğiz. Blockchain piyasasındaki projelerin ve mevcut blockchain ağlarının sayısı arttıkça kullanıcıların duydukları ihtiyaçlar da yükseliyor. Geliştiriciler sürekli bu ihtiyaçlara yanıt vererek kullanıcıların dikkatini çekmek istiyor. Darwinia Network de kullanıcıların bir ihtiyacını karşılayacak cinsten bir proje olarak görülebilir. Yazının devamını inceleyerek bu platform hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

KTON coin

KTON Coin Ne Zaman Çıktı?

Darwinia Network 2021 yılının üçüncü çeyreğinde faaliyetlerine başlamış bir platform. Bu tarihte platformu ve projenin web sayfasını hayata geçiren ekip çizdiği yol haritasına uygun bir biçimde ilerliyor. Ekosistem ile ilgili çok sayıda hedefine başarıyla ulaşan KTON coin ekibi gelecekte de önemli hedeflere erişmek istiyor. Darwinia Network ekosisteminin geliştiricileri arasında sektörde tecrübeye sahip isimlerin yer aldığı ifade ediliyor.

KTON coin projesi uzun vadeli katılımı teşvik eden ve Darwinia Network ekosisteminde kullanılan bir kripto paradır. KTON coin sahiplerinin stake etmek olanaklarının da bulunduğu belirtiliyor. Bilindiği üzere stake hizmeti bir ekosistemin ihtiyaç duyduğu likidite havuzunu da destekleyici bir sisteme karşılık geliyor. KTON coin sahiplerinin ekosistemin yönetiminde de söz sahibi olacağı belirtiliyor. Darwinia Network Substrate üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan ve heterojen bir sistemdir. Bu büyük ekosistemin çapraz zincir köprü protokolü olarak hizmet vermesi hedeflenmiş. Başka bir deyişle bu ekosistem blok zinciri ağları arasında birlikte çalışabilirlik için kullanışlı bir altyapı görevi görüyor. Darwinia Network zincirler arası token alışverişi gibi işlemlere odaklanıyor.

KTON Coin Fiyatı Nedir?

KTON coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Darwinia Network ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Bu tür evraklara whitepaper da deniliyor. Whitepaper’larda projeler hakkında hem sektörel hem de teknik veriler yer alıyor. Böylece hem o projeye yatırım yapacak kullanıcılar hem de geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler topluluk tarafından güvenilir olarak değerlendiriliyor diyebiliriz.

KTON nedir

KTON coin projesinin Whitepaper dosyasına göre bu coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşamıyoruz. Buna göre KTON coin miktarının teknik olarak sınırlandırılmadığını söylemek yanlış olmaz. Ancak ekibin ifade ettiğinie göre KTON coin’lerin toplam arzı 83 bin 687 adet olacak. Bu içeriğin hazırlandığı sırada ise dolaşımda  37 bin civarında KTON coin bulunuyordu.  

KTON Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KTON coin [mcryptocoin=”KTON” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. KTON coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”KTON” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. KTON coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”KTON” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”KTON” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

KTON Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KTON coin [mcryptocoin=”KTON” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle KTON coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 377 dolarla kaydetti. Bununla birlikte KTON coin yılın en düşük seviyesini ise 74 dolarla belirledi.

KTON

KTON Coin Nasıl Çalışmaktadır?

KTON coin projesi farklı block zincirleri arasında çeşitli kripto para işlemlerinin yapılmasına olanak sunmak için tasarlandı. Bu kripto parayı kullanan kişiler normal şartlar altında gerçekleştiremedikleri işlemleri yapabilme kabiliyetine erişiyor. Akıllı sözleşmelerden hızlı ve daha kullanışlı kripto para işlemi gerçekleştirmeye kadar bu ekosistemde kullanıcıları birçok olanak bekliyor. Platformun yol haritasında yer alan amaçlara teker teker ulaşarak hedeflerini gerçekleştirmek için çalıştığını görüyoruz. Darwinia Network ekosisteminde KTON coin’ler ve RING coin’ler kullanılıyor. Bu yazımıza konu olan kripto para KTON coin’ler. RING hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için hazırladığımız ilgili içeriği inceleyebilirsiniz.

KTON Coin Nasıl Satın Alınır?

KTON coin satın almak isteyen kullanıcılar Darwinia Network ekosistemini ya da bazı kripto para borsalarını kullanabilirler. Gate.io, Poloniex, Coinex, HotBit ya da Hoo borsaları bu platformlara örnek olarak gösterilebilir.

Yazar: Ömer Uçar

Japon e-ticaret devi Mercari’den kullanıcılara Bitcoin açılımı

Japonya merkezli e-ticaret devi Mercari, yerel basına yansıyan haberlere göre platform içi ödemelerde Bitcoin’i (BTC) kabul etmeye hazırlanıyor. Nikkei’nin paylaştığı habere göre dijital bit pazarını kullanan aylık 22 milyondan fazla kullanıcı Haziran’dan itibaren ödemelerini BTC ile yapabilecek. Kaynaklar, Mercari’nin yan iştiraklerinden Melcoin’in Bitcoin ödemelerini organize edeceğini belirtirken platformda yer alan ürünlerin yen üzerinden fiyatlandırılmaya devam ...

Bağlantıyı kopyala